Sky Club

Not all gyms are created equally, the 1,500 square meters of Sky Club House in China’s Guang Dong Province, is dedicated to un-complicating the complexities of the everyday and celebrating the simple art of being (rich). Created by DOMANI Architectural Concepts the architecture and interior design of the Club House is a stripped-back minimal sensibility with timeless appeal based on one core concept – time. With all elements selected to weather over time.

A moat like dark pool that stretches out from the windows all the way to the property’s edge. The trees and manicured vegetation surrounding the pool enliven the surroundings with a natural touch; a contrast to the tall buildings adjacent to the building.

Related Posts

No Comments Yet.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.