white out

Taiwan studio Tai & Architectural Design kept this apartment in Taipei as minimal as possible so it can be easily reverted to its original state. The apartment is being rented by a couple working in the city centre, whom asked Tai & Architectural Design to create an interior that can be reverted once their lease is up.This property can be only rented for five years from the government and the user needs to return it in the same condition.

All the surfaces are painted white to keep the space bright and clean, including the ductwork and electric cables exposed across the ceiling. The white colour blurs the profile of the space and make the interior as minimal as possible to celebrate the purity of the space. Pastel tones used on tables, bedding and cushions provide hints of colour and wooden dining chairs bring a touch of warmth to the otherwise stark interior.

This definitely takes a fresh approach to government housing !

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

Tsai residence by Tai & Architectural Design

images © Kyle Yu

Related Posts

No Comments Yet.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.